Gratis Guided meditation

Alt du skal gøre er at sidde med lukkede øjne og følg instruktionerne, der gives i den guidede meditation. Det er rart at holde dine øjne lukket under meditationen. Ved slutningen af meditationen, vil du få en instruktion til at åbne dine øjne.

Meditation er at acceptere dette øjeblik - lever hvert øjeblik totalt. Men resultatet af meditation er forbedret koncentration. Man kan gå dybere ind i ens selv og have hvile med fuld bevidsthed gennem en guidet meditation. Meditation bliver helt ubesværet, når det sker med vejledning af en mester.

Forskellige tidspunkter, forskellige følelser, én løsning til at føle, den måde du ønsker at føle! Føler dig stresset og frustreret? Vil du stadig ned i hustle travlhed af dagen? De-stress dig selv med denne Guided Meditation

Transforming Emotions Meditation: Dine følelser holde skiftende. Nogle gange du føler dig dårligt; men den dårlige følelse ikke blive hos dig for evigt. Det ændrer og du begynder at føle god igen; de gode og dårlige følelser kommer som bølger. Omdan dine følelser med denne smukke guidet meditation.

Hvor og Hvornår: Det foregår på torsdag den 27.august i Aerobiclokalet under Gladsaxehallen/Svømmehallen på Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg fra Kl. 7:00 - 8:00.

Tilmelding til event: info@SayaYoga.dk, SMS: 42 77 09 56 eller Tilmeld dig her

Facebook gruppe: Saya Yoga og Ayurveda

Facebook event: Gratis Guided Meditation i Gladsaxe svømmehallenGratis yogaundervisning under åben himmel

'Saya Yoga' vil gerne tilbyde Gratis yogaundervisning under åben himmel med udsigt til trækronerne og græs under fødderne.

Har du aldrig prøvet yoga før? Så er det en oplagt chance for at mærke din krop på en helt ny måde. Er du øvet yogi, er der også masser at komme efter!

Undervisning er i Hatha Yoga med et twist af flow, leg og højt humør! Yoga er for alle – det er kropsbevidsthed, styrke og smidighed i krop og sind - ligesom det er en måde at være i livet på, hvor vi er nærværende, fulde af kærlighed og kan udfolde vores potentiale, frit og fuldt. Der er ikke noget forudsætninger over min yoga, hér kan alle være med. Så kom og lav yoga, som gør dig stærk og smidig - og glad i krop og sjæl. Og tag en ven under armen - eller hele familien!


Det er for ALLE – begyndere som øvede - og ganske gratis. Der skal blot mødes op i løstsiddende tøj, evt. med yogamåtte, evt. håndklæde og en flaske vand.

Hvor og Hvornår: Det foregår på lørdag den 4.juli i Gladsaxe i Rådhushaven ved siden af Gladsaxe Rådhuspladsen.

Note: Regner det på dagen eller har det regnet hele natten, så græsset er vådt, aflyses det.

Om Yogalærer:

Jeg kommer fra Indien, hvor Jeg startede med at dyrke yoga i en alder af 13 år. I en årrække har jeg undervist Yoga i Indien. Jeg har boet i Danmark i en del år, og er dansk statsborger. Jeg underviser lige nu Hatha og Ashtanga Yoga i forskellige steder her i Danmark. Jeg er certificeret Yogalærer. Jeg vil gerne som Yogalærer hjælpe andre mennesker med deres krop og sind.

Tilmelding til event: info@SayaYoga.dk, SMS: 42 77 09 56 eller Tilmeld dig her

Facebook gruppe: Saya Yoga og Ayurveda

Facebook event: Gratis yogaundervisning i Gladsaxe Rådhushaven